Theater/Concert & Festivals

PV Nuon feest 4 april 2020

Nu inschrijven
Waar:
Nijkerk
Datum:
04-04-2020
Aanvang:
17:45 - 19:15 uur
Kosten:
€ 0.00
Voor wie:
Leden van de PV met partner of vriend(in)

 

COVID-19 (coronavirus)

Update 16 maart 2020: Door de nieuwe maatregelen vanuit de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het coronavirus moet het PV Nuon feest op zaterdag 4 april 2020 helaas worden afgelast. Het hoofdbestuur van PV Nuon treedt in gesprek met de door haar gecontracteerden partijen, en bekijkt de mogelijkheden voor een ander moment voor het feest.

Heb je een hotelovernachting geboekt?
Voorkom eventuele kosten en annuleer je boeking zelf tijdig. PV Nuon faciliteert hierin niet.

Check voor meer informatie over het PV Nuon feest onze website of Facebook pagina. 

 

PV NUON is going out with a bang! You are invited!     

Energiek
The end is near... Op zaterdag 4 april heten we je van harte welkom op het eindfeest van PV Nuon in ‘Hart van Holland’ te Nijkerk. Een knallende afsluiter met een lach en een traan. Een feest dat zijn weerga niet kent. Met een fantastische combinatie van entertainment, culinaire verrassingen, theater, workshops etc. Daar moet je bij zijn! 

Werelds
Grenzeloos genieten van smaken en gerechten van over de hele wereld. Live cooking door onze koks en grillmasters. Eet smakelijk!

Entertaining
In verschillende zalen en op verschillende podia vindt je een breed scala van artiesten en entertainment. Van Rock & Roll tot 70’s disco en van Jazz tot Hollandse meezingers. We maken er een waanzinnig feest van!

Aan alles hebben we gedacht!
Busvervoer vanaf verschillende locaties in Nederland, ook kun je ook op steenworp afstand overnachten. 
Omdat het Golden Tulip Hotel Ampt van Nijkerk inmiddels is volgeboekt zou je nog kunnen boeken bij Roode Schuur (Oude Barneveldseweg 98, 3862 PS Nijkerk) telefoon 033 246 1602. 
Helaas niet onder de voorwaarde van het Golden Tulip Hotel Ampt. Wel kunnen wij voor een pendel zorgen van Roode Schuur naar Hart van Holland en andersom.  Je hoeft dan geen taxi te bestellen, dit is  natuurlijk gratis.

Boeken
Bij het boeken dien je aan te geven of je gebruik wilt maken van busvervoer of dat je komt met eigen vervoer. Selecteer bij het boeken ‘eigen vervoer’ of een opstapplaats naar keuze. Boeken kan nu, maar bedenk goed of je daadwerkelijk komt. Je bent welkom samen met je partner of een introducé. Maximaal kun je 2 tickets boeken, gelet op het karakter van het feest is de minimale leeftijd 16 jaar. Collega's die geen lid zijn van de personeelsvereniging, zijn uitgesloten en kunnen derhalve ook niet als introducé mee. 

Datum: zaterdag 4 april 2020
Aanvang: 17:45 – 19:15 uur
Locatie:  Hart van Holland, Berencamperweg 12 te Nijkerk

Eén week voor het feest krijg je de tickets opgestuurd op je huisadres. Check tijdens het boeken of je adres klopt. Rondt de boeking helemaal af, er wordt niets geïncasseerd. Maak wel een keuze of je met de bus of eigen vervoer komt (niet vergeten). 23 maart is de sluitingsdatum of eerder als het is uitverkocht.
Omdat het Golden Tulip Hotel Ampt van Nijkerk inmiddels is volgeboekt zou je nog kunnen boeken bij Roode Schuur (Oude Barneveldseweg 98, 3862 PS Nijkerk) telefoon 033 246 1602. 

Helaas niet onder de voorwaarde van het Golden Tulip Hotel Ampt van Nijkerk. Dit hotel is razendsnel volgeboekt. Wel kunnen wij voor een pendel zorgen, van hotel Roode Schuur naar Hart van Holland en andersom. Je hoeft dan geen taxi te bestellen, de pendel is gratis.

We kunnen er helaas niets aan doen wanneer ook hotel Roode Schuur is volgeboekt. Dus wees optijd. Stuur ons een reply op de reservering van het feest.

 

Helaas is het niet meer mogelijk voor dit evenement te reserveren. Het evenement is namelijk uitverkocht.
‹ Terug naar overzicht