Extra informatie over je lidmaatschap

Een Nuon-collega die geen lid is van PV Nuon kun jij, als PV Nuon lid, logischerwijs niet meenemen als introducé. Jouw introducé betaalt namelijk geen contributie aan onze vereniging en kan daarom niet profiteren van onze voordelen. 
Je rekent bij pech langs de weg ook niet op de deskundigheid van de Wegenwacht wanneer je geen ANWB-lid bent. PV Nuon behoudt altijd het recht je aanmelding te weigeren of te annuleren. Een introducé is bijvoorbeeld je buurman, je broer, je moeder, vriend(in) of je zus.

Het doorverkopen aan derden van tickets is ten strengste verboden en je benadeeld hiermee een lid die mogelijkerwijs niet meer kan deelnemen door deze actie. 

Bij dagtochten en of reizen dien je altijd een annuleringsverzekering af te sluiten. Geboekte reizen en/of dagtochten worden niet gerestitueerd. Het is wel wenselijk om je af te melden.
Een annulering van een evenement kan in overleg en alleen als hierdoor de PV geen kosten in rekening gebracht wordt. Je dient contact op te nemen met de betreffende persoon die het heeft georganiseerd. Misschien is er namelijk wel een reservelijst.

‹ Terug naar overzicht