Cabaret

Theo Maassen 29 februari 2020

In de verkoop 15 oktober 20:00 uur
Uitverkocht!
Waar:
Amsterdam Theater Carre
Datum:
29-02-2020
Aanvang:
20:00 uur
Kosten:
€ 25.00 1e rang zaal p.p.
Voor wie:
Leden van de PV maximaal 2 kaarten
Contactpersoon: Peter Marcus E-mail: info@pvnuon.nl Telefoonnummer: 088-0983215 (maandag t/m donderdag)

Theo Maassen is een witte, heteroseksuele man van middelbare leeftijd. Dus moet hij sowieso zijn bek houden. Nu zijn andere mensen aan de beurt. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Theo vindt er nou eenmaal het zijne van. Dus doet hij wat hij niet laten kan: hij beklimt het podium en laat zijn gedachten de vrije loop. Maar is dat wel zo’n goed idee in deze tijd? Is dat niet vragen om moeilijkheden? In zijn 10de solovoorstelling doet Maassen nog eenmaal zijn kant van het verhaal uit de doeken. Een ongemakkelijke maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man. Situatie gewijzigd is een spijtbetuiging, een pleidooi, een ode, een donderspeech, een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht, maar op de keper beschouwd toch vooral een laatste stuiptrekking... 

 

Na aanschaf van uw tickets voor deze voorstelling ontvangt je niet direct je tickets. Je ontvangt uiterlijk één dag van tevoren de tickets voor deze voorstelling. Hier is voor gekozen om ticketfraude tegen te gaan.

Let op, je betaald direct voor 2 kaarten € 50,00. Dit is ook het maximaal aantal kaarten.
Kaarten worden waarschijnlijk op naam gezet en diegene die de kaarten besteld dient aanwezig te zijn. Je moet je dus mogelijk gaan legitimeren. 
Gebruik altijd je email van thuis. 

Slutingsdatum is 15 november 

Helaas is het niet meer mogelijk voor dit evenement te reserveren. Het evenement is namelijk uitverkocht.
‹ Terug naar overzicht